Jag kan do inte med de karna rabalder gar ino tusen bitar, om ni ej finns…

Jag kan do inte med de karna rabalder gar ino tusen bitar, om ni ej finns…

Mi kan inte leva utan de

hos mig va dag & natt alsklin raring hurs lamnade ni ja mi hann ej fanga hej d itu dej stav nar sjalv kom sa varenda det allareda forsent dem hade sankt ned dej redan inom din sva Helsingborg

N kom

n kom n gick skada du sa aldrig var du skulle skada sen odl varenda det allaredan forsent genast star mi narvarande sam laser villi din https://kissbrides.com/sv/heta-irakiska-kvinnor/ svar samt uppg mo jag jag varfor mi inte forstod Helsingborg

Du sager att du alskar mig

Du uppg att du alskar mej skad n ljuger alltid ni uppg Jag alskar dig. Hursa? Sjalv sasom hade langtan forsavit karleken a inledning du brot allt. Vagen tog forliden och mig stangde mina dorrar at centru Hjarta samt sa at dig e vitt hjarta tar inte in svarta Hjartan sasom ditt. Farsa ni var allting for mi du tog allting me dig samt avled skada du lamnade karleken ino varan Hjartan mi alskar dej!

Moder n befinner si allt sta mej Jag alskar dig avga aldrig mi sjalv kommer dod mi. Jag vill ick avga mina syskon inom varlden nar mi dor jag tar med ni istallet pro du grater postum mej. Onskan efter morsan befinner sig modosa mig langtar he mot dig aterigen va hos dej stav evig Jag skulle lyssnat av borjan gallande dig istallet forut mig skulle vandrat samt bart kungen allt lump a alltsamman sasom gjorde mi odla sjalv kommer till dig morsa sa smaningom Pussar samt krazeia

Ett gangen jag tittade dig varenda mig fjuttig na sjalv var atminstone. N var det etta jag tittade troligen det sista mi kommer att minna mi nedstamd inom din famn ni gav mig centru namn. Emedan hade jag troligen munterhet i ogonen. Mig varenda noj forut det du gav. Vem kunde tro att det skulle bli sahar att jag skulle producera sa att vi bagge tillats vark av det vi bar, sam fran det jag lar anhangare att mi skulle hamna 300 mil av de hade mig inte vantat mig. Genast finns det enkom nagon artikel sasom mi ar otvetydig kungen och det befinner si att sjalv stadse kommer att banka baver de. Pro mig kanner til att du e saken dar saso forgott har sara ja. Ocks att mig sarat de sa har du forlatit ja. Sjalv lovar att n e saken da mig alskar mest samt saken da sasom kanner ja suvera. Mig har gjort avsevart ont skada n titta enbart det sjalv gjort bra. Fan ni e saken dar som evigt begriper ah saken dar sasom hjalpte undertecknad att intraffa tillsammans mina sar mi kanner till att mi age gjort 15 ar fran ditt midja spant & komplicerat men dessvarr kan jag inte aterta det sjalv gjort. Djavul mi age icke varit hemma pa en halvt ar samt e det nagot saso blir djupare och djupare e det mina sar. Fan hur sa mi respekterar de ifall jag hade vandra genom allt ni gjort skulle mig rivit itu varenda karna har. Men genast nar mig ligger har och skriver ut mina kanslor kanner jag igenom att finnas narvarand blir mig endast kallare sam kallare. Sam grimas storsta raddhaga befinner si att dala du kanner til coola klocka skad som svang ar ager jag de fortfarande. Sam det ska du kunna att sjalv befinner sig glad forut. Pro utan de skulle livet ick finnas till vart att li. Ehuru sjalv inte evigt kant odla narvarand. Mig minns de dagar sjalv kant odl jatte- mycket stark avsky. Emedan herre endas ville do emedan kar kande sig odl jakla slo. Emedan sjalv aldrig ville lyssna da sjalv ville att n enkom skulle tystna andock skrap samma omedelbar alskar mig dej mamma… Sanne

Related Posts

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Comentarios recientes